Geniotic Publishing House

Geniotic Publishing House is onze eigen uitgeverij. We brengen er de boeken in onder die we in eigen beheer hebben uitgegeven en boeken die we samen hebben geschreven. Via Bol.com bieden we eigen boeken aan en boeken die via de boekhandel niet meer te krijgen zijn. 

Eigen beheer

Berts debuutroman over een jongeman die veel te jong veel te veel verantwoordelijkheid op zich neemt. Wat begint als een mooi avontuur eindigt in een grote teleurstelling.

Bestel het boek hier

Ann-Lies schreef dit boek, geïnspireerd op de  Confederatie van de Haudenosaunee, die elke ochtend hun loyaliteit betuigen aan de Aarde en alle wezens die hun gaven delen met de planeet waarop wij wonen. Hun ‘pledge’ (gelofte) is ontroerend en voluit beschreven in het boek Braiding Sweetgrass van de Amerikaanse wetenschapper en schrijfster Robin Wall Kimmerer. De illustraties zijn van Elke-Anouk Verbakel. Dit boek is helemaal uitverkocht.

Boeken die we samen schreven

Ons paradepaardje. Dit boek is nog volop te krijgen. Het biedt elke professional een unieke inkijk in een interactiemodel dat nog steeds onovertroffen is: de Roos van Leary.

Click op de afbeelding van de cover voor meer informatie en om het boek te bestellen. 

Voor meer informatie over dit boek, waar we zeven jaar aan werkten, click op de afbeelding van de cover. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Bestel het hier.

Dit boek is de vijfde uit de ‘mythereeks’. Vijf boeken over verschillende manieren van denken die heel nuttig kunnen zijn, maar je ook verschrikkelijk in de problemen kunnen helpen. Het boek is alleen nog tweedehands verkrijgbaar.

We hebben nog twee exemplaren van dit boek. Neem contact op als je het wil bestellen. 

Boeken via bol

Click op het logo van Bol.com voor meer boeken.