INTERACTIEKUNDE VOOR PROFESSIONALS

GASTCOLLEGE

Dit interactieve college is een introductie op interactiekunde voor professionals. Als professional wil je voortdurend meer vat op de relaties met de mensen waarmee je werkt. Je hebt al veel geleerd in communciatie-, leiderschaps- en andere trainingen, maar je bent leergierig om nog meer uit je contacten met de vele mensen die je in je werk tegenkomt te halen. 

Omdat ik al meer dan dertig jaar trainingen verzorg, boeken schrijf en professionals opleid, is interactiekunde voor mij als ademhalen: ik kan het niet niet doen. In dit college heb je volop de kans om samen met mij en je collega’s een heel nieuwe kijk op de interactie te krijgen en je professionele relaties op een hoger peil te brengen.

Neem contact met mij op voor het maken van een vrijblijvend online gesprek, waarin we de mogelijkheden, de kosten en de praktische uitwerking kunnen bespreken.

BOEK

In 2019 verscheen het boek Interactiekunde voor Professionals, dat ik schreef met Anne-Lies Hustings.

In dit boek leer je de Roos van Leary kennen zoals we die in de afgelopen 30 jaar hebben doorontwikkeld. Het behandelt dit krachtige model van zijn ontstaansgeschiedenis, via een diepgaande uitleg, naar de praktische toepassing in training, coaching, management, onderwijs en nog veel meer. 

Het boek is onderdeel van de driedaagse opleiding van de Leary Academy (zie hieronder).

OPLEIDINGEN

Interactie vindt voortdurend plaats: innerlijk, interpersoonlijk en binnen de context waarin mensen samenwerken. Met het oprichten van de Leary Academy hebben we een opleidingsinstituut in het leven geroepen om interactiekunde door te geven aan professionals.

Onze opleidingen zijn erop gericht om interactiekunde toepasbaar te maken voor jou als trainer, coach, docent, HR professional en/of psycholoog.

Belangrijke onderdelen zijn:

  • de verdiepende niveaus binnen de Roos van Leary;
  • de 5 lagen van inter-persoonlijkheid en
  • de veiligheidstrategieën (‘anxieties’) die ons gedrag voortdurend beïnvloeden. 

Daarnaast maak je kennis met het Interpersoonlijk Profiel, de interpersoonlijkheidstest die de Roos van Leary in kaart brengt en hoe je deze kunt vertalen naar concrete ontwikkelmogelijkheden binnen training en coaching. Om vervolgens het geleerde op meta-niveau zelf eenvoudig toepasbaar te kunnen maken binnen je eigen professionele werkveld.

Wij leiden je op tot interactiekundige!