Publicaties

Begin bij jezelf helpt je je denkkracht te vergroten. Denken, voelen en handelen zijn continu met elkaar verbonden. Het denken is van die drie de 'baas'. Als je je denkkracht vergroot, volgen je gevoelens en je gedrag vanzelf. Resultaat: meer geluk, meer succes en veel minder stress.

In dit boek maak je kennis met denkframes en innerlijke krachtbronnen. De meest directe weg naar effectieve gedragsverandering.

lees hier meer over het boek


Beïnvloed anderen, begin bij jezelf helpt je je gedrag af te stemmen op dat van anderen. Door een slimme aanpak van actie en reactie kun je anderen trefzeker beïnvloeden. 

Je leert in dit boek hoe je de interactieslteutel toepast, die gebaseerd is op de befaamde Roos van Leary.

bestel het boek hier


Met behulp van de waaier actie = reactie kun je snel opzoeken wat je moet doen om de interactiesleutel effectief in te zetten

bestel de waaier hier


 

 

 

Het grote beinvloedinsspel kun je spelen om met de beide boeken te werken. Door middel van rode situatiekaarten en groene typekaarten kun je de oefenen met het toepassen van de interactiesleutel

bestel het spel hier


Download hier het gratis e-boek De Kracht van 8 over het ontwikkelen van je innerlijke krachtbronnen en de daaruit voortvloeiende krachtpatsers.

Overzicht boeken Bert van Dijk op Managementboek.nl.