Dagworkshop Begin bij jezelf

Vergroot je je denkkracht (binnenwereld), dan verbetert vanzelf de interactie (buitenwereld). 

Vaak heb je iets al gedaan of gezegd voor je je er erg in hebt. Dat komt doordat je gedachten je altijd net even een stapje voor zijn. Gedachten beïnvloeden - via je emoties en gevoelens - de interactie voordat je er bewust over na kunt denken. Als zo'n gedachte negatief is, kan de interactie een negatieve wending nemen. Later vraag je je af waarom je niet aardiger, slimmer, meer adrem geweest bent. Maar je beseft allang niet meer welke gedachten er de oorzaak van waren dat je niet deed wat je eigenlijk wilde.

Het is dus zaak om je gedachten te slim af te zijn door bewust en helder te denken, of: je denkkracht te vergroten.

In het boek 'begin bij jezelf' maak je kennis met vier heel verschillende denkframes, die je helpen je denkkracht te vergroten en daarmee de interactie positief te beïnvloeden. In de gelijknamige workshop help ik je op weg om deze denkframes moeiteloos in te zetten in elke situatie die je bewust wil beïnvloeden.

Na het volgen van deze workshop heb je vier alternatieve mindsets, die je uit de oude, vastgeroeste denkpatronen kunnen halen die ieder van ons heeft meegenomen uit het verleden. Geen therapie, maar een boeiende zoektocht naar een betere versie van jezelf.

Meer informatie en inschrijven