pic01

lastige types

WORKSHOPS

Lastige mensen bestaan niet, je kunt iemand wel een lastig type vinden… of iemand jou natuurlijk. Dat kan leiden tot vervelende situaties, waar je niet op zit te wachten. Dus is het handig om te weten hoe je jezelf en anderen kunt bewegen minder lastig te zijn. Ik bied daarvoor twee verschillende workshops aan, die je ieder afzonderlijk, maar ook samen als één workshop kunt inzetten in je bijeenkomst of gewoon, voor de mensen die je  iets bijzonders wilt bieden. Hieronder vind je de mogelijkheden voor het organiseren ervan.

PARADE VAN DE LASTIGE TYPES

Vruchtbare interactie bereik je door de balans te bewaken tussen afstand en nabijheid. Met elkaar kijken we naar wat dat concreet in jouw werksituatie betekent. Welke lastige types kom jij vooral tegen? Hoe herken je ze?

Duur: 1,5 á 2 uur

RELAXED OMGAAN MET LASTIGE TYPES

In deze praktische vervolgworkshop oefen je een manier om ontspannen met lastige types om te gaan. Om dat te bereiken zet je in plaats van een rode, een groene bril op. Dat helpt om je emoties onder controle te krijgen. Onderzoek samen met collega’s hoe je dat in jouw werkpraktijk morgen kunt gaan doen.

Duur: 1 of 2 dagdelen

Boek een workshop via:

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Door het volgen van de workshops weet je wat je het beste kunt doen als je een lastig type tegenkomt: in opstand komen, vriendelijk vragen of hijzij rekening met je wil houden en nog veel meer. Maar helaas is dat in de praktijk niet altijd zo eenvoudig, bijvoorbeeld als iemand wel erg lastig is door jouw rode bril bekeken. In die gevallen is meer nodig om een lastig type aan te pakken, zo kan het handig zijn om te schuilen voor een emotionele regenbui of moet je zoeken naar de passende groene bril.

In een online-keukentafel gesprek help ik je daarmee. We bespreken jouw specifieke lastige types. We zorgen ervoor dat je makkelijker, soepeler met ze om kunt gaan. Want: je kunt een ander niet veranderen, wel jezelf!

Kosten: € 75 per uur 

Je kunt hier een  gesprek inplannen. Je ontvangt dan een bevestiging en praktische instructies. Facturatie achteraf.

Wil je diepgaander zicht krijgen op je eigen interactiepatronen en mogelijkheden om soepeler, professioneler om te gaan met anderen, kan kun je een langer traject volgen. Download de brochure voor meer informatie.