Interactieve lezing

Een lezing over denkframes en/of de Kracht van 8 levert veel op.

Je hebt meer inzicht in de 'achterkant' van gedrag. Ik leer je zien en ervaren hoe je voorbij het denken kunt gaan om vervolgens met veel meer helderheid te reflecteren wat er in en om je heen gebeurt.

Een voorbeeld:

Je hebt iemand een voortstel gestuurd en dat wordt afgewezen. Je denkt onmiddellijk: 'zie je wel, ik ben niet goed genoeg'.

Een dergelijke gedachte komt uit het rode denkframe, het moeras van gedachten die je het leven zuur kunnen maken. Maar dan verschuif je je gedachten naar het blauwe denkframe. 'is het logisch wat ik denk? Weet ik zeker dat ik niet goed genoeg ben?'. En je kijkt vanuit het groene frame naar een alternatief voor het nare gevoel dat je vanuit het rode frame kreeg. Je besluit dat het nuttig is om te informeren naar de afwijzing. Je boort de Kracht van Erkenning aan. Je valt de ander niet aan, maar doet werkelijk je best om vanuit nieuwsgierigheid te onderzoeken wat er aan de hand is. Wat maakt dat het antwoord nee is? Betekent dat voor altijd nee of alleen voor nu? En je belt. De wereld is weer open voor nieuwe mogelijkheden.

Vier denkframes en acht krachtbronnen. Tezamen vormen ze een weg naar meer geluk, meer succes en veel, echt veel, minder stress.

Ik bied je graag een interactieve lezing aan voor een publiek van tussen de 10 en 1000 mensen. Bel me voor het maken van een afspraak.