Dagworkshop Begin bij jezelf

Interaction begins at home. Vergroot je je denkkracht (binnenwereld), dan verbetert vanzelf de interactie (buitenwereld). 

Vaak heb je iets al gedacht voor je je er erg in hebt. Je gedachten beïnvloeden de interactie. Als een gedachte negatief is, kan de interactie een negatieve wending nemen. Later vraag je je af waarom je niet aardiger, slimmer, meer adrem geweest bent. Maar je beseft allang niet meer welke gedachten er de oorzaak van waren dat je niet deed wat je eigenlijk wilde.

In het boek 'begin bij jezelf' maak je kennis met vier heel verschillende denkframes, die je helpen je denkkracht te vergroten en daarmee de interactie positief te beïnvloeden. In de gelijknamige workshop help ik je op weg om deze denkframes moeiteloos in te zetten in elke situatie die je bewust wil beïnvloeden.

Na het volgen van deze workshop heb je vier alternatieve mindsets, die je uit de oude, vastgeroeste denkpatronen kunnen halen die ieder van ons heeft meegenomen uit het verleden. Geen therapie, maar een boeiende zoektocht naar een betere versie van jezelf.

Meer informatie en inschrijven